ĐỀ THI THỬ TIẾNG ANH VÀO 10

     
Cập nhật xác nhận đề thi demo vào 10 môn giờ đồng hồ Anh năm 2022 - 2023 (có đáp án) thcs An Dương, hải phòng đất cảng kèm giải đáp giải bỏ ra tiết. Hỗ trợ các em học viên ôn luyện giải đề đạt công dụng nhất.

Bạn đang xem: đề thi thử tiếng anh vào 10


Kì thi tuyển chọn sinh vào lớp 10 sắp tới, nhu yếu tìm tìm nguồn tư liệu ôn thi chính thống có lời giải chi tiết của các em học sinh là hết sức lớn. Thấu hiểu điều đó, cửa hàng chúng tôi đã dày công đọc Đề thi demo Tiếng Anh vào 10 năm 2022 - 2023 (có đáp án) Trường trung học cơ sở An Dương, Hải Phòng giúp các em có tác dụng quen với cấu tạo đề thi demo tuyển sinh lớp 10 môn Anh cùng nội dung kiến thức thường xuất hiện. Mời những em thuộc quý thầy cô theo dõi đề tại đây.

Đề thi thử tuyển sinh lớp 10 môn Anh năm 2022 - 2023 THCS An Dương - Hải Phòng

Mark letter A, B, C, or D to indicate the word whose underlined part is pronounced from that of the others in each group. 

1.

A. Spread

B. Meant

C. Instead

D. Steal

2.

A. Decreased

B. Missed

C. Replaced

D. Advised

Mark letter A, B, C, or D lớn indicate the word whose main găng position is placed durter that of the others in each group. 

3.

A. Entertainment

B. Responsibility

C. Mathematics

D. Biological

4.

A. Industry

B. Consider

C. Disaster

D. Computer

Mark letter A, B, C, or D to indicate the word CLOSEST in meaning lớn the underlined word. 

5. I didn't think his comments were very appropriate at the time.

A. Correct

B. Right

C. Suitable

D. Exact

Mark letter A, B, C, or D khổng lồ indicate the correct word or phrase to lớn complete each of the sentences. 

6. Please keep _____ on my suitcase while I'm out.

A. A nose

B. An eye

C. A mouth

D. An arm

7. The woman was very patient _____ her naughty son.

A. With

B. For

C. To

D. About

8. She has her hair _____ once a month.

A. Dye

B. Dying

C. Dyed

D. To dye

9. A bomb _____ in the tunnel, killing many people.

A. Put off

B. Went off

C. Got off

D. Kept off

10. At this time last week we _____ a good time in Nha Trang.

A. Had

B. Would have

C. Were having

D. Having

11. Jane: "I've got to go now." Bill:_____” . Have a good flight.

A. So much

B. So good

C. So long

D. So far

Mark letter A, B, C or D to indicate the part that is incorrect. 

12. The flowers and the girl whom he painted look so real.

A. Whom

B. The

C. So real

D. Look

13. Tom enjoys listening khổng lồ pop music, playing the guitar & go fishing.

A. To

B. Listening

C. Go

D . The

Read the following passage và mark letter A, B, C or D to lớn indicate the correct word that fits each blank

.

An (14)... Number of people are now going on holiday to lớn Egypt. Last year, for example, about one và a half million tourists visited Egypt. The population of Egypt is about fifty million and the capital is El Qahira (Cairo),a busy city of just under nine million people. Although the climate is hot and dry & most of the country is desert, the (15) ... Temperature from October to lớn March is not too high. The most famous sights are the pyramids at Giza. (16), it is also pleasant to lớn visit Alexandria, Port Said và several other places và do as much sightseeing as possible in the time available. A trip to lớn Luxor is an unforgettable experience, & there are frequent flights there from Cairo.

14.

A. Increasing

B. Increasingly

C. Increased

D. Amusingly

15.

A. Middle

B. Equal

C. Mean

D . Average

16.

A. So

B. Meanwhile

C. However

D. Therefore

Read the passage and choose the correct answer to each of the questions that follow. 

In the early years of television, educational specialists believed that ít would be very in teaching & learning. Many schools have bought television sets intending lớn use them effectively to lớn improve the chất lượng of education; but actually they are rarely spending the majority of their out-of-school hour watching television and their typical school days proceed as if television did not exist.

There are some explanations for the failure of television to lớn get the interest of the teachers. Firstly, the schools that purchase television sets have not phối aside money for equipment repairs và maintenance. So these television set are sooner and leter out of work. In addition, these schools have not found an effective way lớn train teachers to lớn integrate television into their ongoing instructional programs. Lastly, most teachers vì chưng not regard the chất lượng of television & its usefulness in the classroom.

Teachers at the schools work hard for at least twelve years to train their students lớn become good readers. However, according to recent statistics, teenagers seldom spend much of their miễn phí time read books & newspapers but watching television instead.

17. The text is about _____

A. The use of television at schools

B. Teaching and learning with television

C. Educational specialists

D. Watching television outside school

18. When television first appeared, educational specialists _____.

Xem thêm: Trong Chuyển Động Tròn Đều Thì, Chuyển Động Tròn Đều Là Gì

A. Did not appreciate it

B. Were very pleased

C. Believed it would be useful for education

D. Banned children from watching television

19. According to lớn the passage, television _____.

A. Has not been used properly in classrooms

B. Has been used effectively in classrooms

C. Has not existed in classrooms

D. Has not attracted students’ interest

20. There are _____ explanations for the failure of television khổng lồ get the interest of the teachers.

A. Two

B. Three

C. Four

D. Five

21. According to lớn the passage, children spend a lot of their miễn phí time _____.

A. Reading books and newspapers

B. Doing out-of-school activities

C. Reading instead of watching television

D. Watching television

Mark letter A, B, C or D to indicate the sentence that is CLOSEST in meaning lớn the given one. 22. Without your help, I couldn't overcome so many difficulties. 

A. If you don't help me, I can't overcome so many difficulties.

B. If you didn't help me, I couldn't overcome so many difficulties.

C. If you hadn't helped me, I couldn't overcome so many difficulties.

D. If you hadn't helped me, I couldn't have overcome the problem.

23. "Where will you spend go next weekend, John?" Ann asked.

A. Ann wanted to lớn know where John would go the following weekend.

B. Ann asked John where would he go the following weekend.

C. Ann wanted to lớn know where John will go next weekend.

D. Ann asked John where he would go the previous weekend.

24. The chạy thử was so difficult that we couldn't finish it in two hours.

A. It was such a difficult kiểm tra that we couldn't finish it in two hours.

B. The demo was too difficult for us to finish N in two hours.

C. The demo was not difficult enough for us to lớn finish in two hours.

D. The chạy thử was too difficult for us lớn finish N in two hours.

25. People believe that hundreds of homeless children are living on the streets.

A. Homeless children are believed that hundreds of them are living on the streets.

B. Hundreds of homeless children are believed lớn be living on the streets.

C. Hundreds of homeless children believe khổng lồ be living on the streets.

D. Hundreds of them, homeless children,are believed lớn be living on the streets.

Đáp án đề thi test Anh vào 10 năm 2022 - 2023 thcs An Dương - Hải Phòng

Đáp án thỏa thuận được cập nhật liên tục tại siêng trang của chúng tôi, hướng dẫn giải được biên soạn cụ thể kèm cách thức giải ráng thể, khoa học dễ dãi áp dụng với các dạng bài xích tập tương tự từ team ngũ chuyên gia giàu kinh nghiệm tay nghề trong ôn luyện thi các cấp. Hỗ trợ các em gọi sâu sự việc để quy trình ôn tập diễn ra tiện lợi nhất.

Xem thêm: Có Bao Nhiêu Hiện Tượng Thể Hiện Sự Biến Tính Của Protein ? Thế Nào Là Hiện Tượng Biến Tính Protein

1 D

2 D

3 B

4 A

5 C

6 B

7 A

8 C

9 B

10 C

11 C

12 A

13 C

14 A

15 D

16 C

17 A

18 C

19 A

20 B

21 D

22 B

23 A

24 A

25 B

►►CLICK NGAY vào nút TẢI VỀ dưới đây để tải về Đề thi demo vào 10 môn giờ đồng hồ Anh năm 2022 - 2023 (có đáp án) trung học cơ sở An Dương - Hải Phòng file PDF hoàn toàn miễn phí.