Đề thi tiếng anh lớp 5 học sinh giỏi

     

Đề thi HSG giờ Anh lớp 5 cấp tỉnh là trong số những tài liệu học tiếng Anh cải thiện cho trẻ em. Học giờ Anh lớp 5 với phần đa đề thi giờ đồng hồ Anh cấp cho tỉnh để giúp đỡ các em có được những kiến thức và kỹ năng tiếng Anh nâng cao, học tập tiếng Anh hiệu quả hơn.

Bạn đang xem: đề thi tiếng anh lớp 5 học sinh giỏi


Đề thi HSG giờ Anh lớp 5 cấp tỉnh tất cả đáp án dưới đây là đề thi giờ Anh lớp 5 năm học 2013-2014 cho các em ôn luyện tiếng Anh. Đề thi giờ đồng hồ Anh mang lại trẻ em trên giayphutyeuthuong.vn sẽ tiến hành sắp xếp theo từng độ tuổi với từng trình độ chuyên môn tiếng Anh của những cấp lớp khác nhau. Các em học tập tiếng Anh trẻ nhỏ tại giayphutyeuthuong.vn sẽ có được những kiến thức và kỹ năng tiếng Anh mới tương tự như những tài liệu ôn luyện tiếng Anh hiệu quả.

Đề thi HSG tiếng Anh lớp 5 cấp tỉnh có đáp án

Học giờ Anh lớp 5 với phần lớn đề thi giờ Anh lớp 5 sẽ mang lại cho những em những kỹ năng tiếng Anh nâng cao, mang lại trẻ hầu như dạng bài xích tập giờ Anh new giúp trẻ làm quen với đầy đủ đề thi tiếng Anh.

*

PHẦN I: KIẾN THỨC NGÔN NGỮ

I. Lựa chọn từ có phần gạch men chân được phân phát âm không giống so với các từ còn lại

1. A. Books B. Pencils C. Rulers D. Bags

2. A. Read B. Teacher C. Eat D. Ahead

3. A. Tenth B. Math C. Brother D. Theater

4. A. Has B. Name C. Family D. Lamp

5. A. Does B. Watches C. Finishes D. Brushes

6. A. City B. Fine C. Kind D. Like

7. A. Bottle B. Job C. Movie D. Chocolate

8. A. Son B. Come C. Home D. Mother

II. Chọn một từ không thuộc nhóm với những từ còn lại

1. A. Never B. Usually C. Always D. After

2. A. Orange B. Yellow C. Táo khuyết D. Blue

3. A. Sing B. Thirsty C. Hungry D. Hot

4. A. Táo apple B. Orange C. Milk D. Pear

5. A. Face B. Eye C. Month D. Leg

6. A. You B. Their C. His D. My

7. A. Sunny B. Windy C. Weather D. Rainy

8. A. In B. But C. Of D. Under

III. Chọn câu trả lời đúng độc nhất vô nhị (A, B, C hoặc D) để kết thúc các câu sau

1. She ................... Khổng lồ the radio in the morning.

A. Listen B. Watches C. Listens D. Sees

2. My friend ................... English on Monday & Friday.

A. Not have B. Isn't have C. Don't have D. Doesn't have

3. I am ..........., so I don't want khổng lồ eat any more.

A. Hungry B. Thirsty C. Full D. Small

4. Last Sunday we................in the sun, we ẹnjoyed a lot.

A. Had great fun B. Have great fun

C. Have funs D. Had great funs

5. I'm going lớn the .................... Now. I want to buy some bread.

A. Post office B. Drugstore C. Bakery D. Toy store

6. Another word for "table tennis".............................

A. Badminton B. Ping-pong C. Football D. Volleyball

7. The opposite of "weak" is ....................................

A. Thin B. Small C. Strong D. Heavy

8. How............is it from here to Hanoi?

A. Often B. Far C. Many D. Much

9. Where...................you yesterday? I was at home.

A. Was B. Are C. Were D. Is

10. What is the third letter from the over of the English alphabet?

A. X B. Y C. X D. V

11. ................... You lượt thích to drink coffee? Yes, please.

A. What B. Would C. Want D. How

12. I often watch football matches..............Star Sports Channel.

A. On B. In C. At D. Of

13. What about ................. To lớn Hue on Sunday?

A. To go B. Go C. Going D. Goes

14. I...............go swimming because I can't swim

A. Often B. Never C. Usually D. Sometimes

15. His mother bought him ........... Uniform yesterday

A. A B. An C. The D. Two

16. The story is so uninteresting, it means that the story is.........................

A. Nice B. Exciting C. Funny D. Boring

17. My school ...... Three floors and my classroom is on the first floor.

A. Have B. Has C. Are D. Is

18. His mother is a doctor. She works in a ......................

A. Hospital B. Post office C. Restaurant D. Cinema

19. He often travels......................car...........................my father.

A. By/ for B. By/ with C. With/ by D. For / by

20. I ask my mother to..............my dog when I am not at home

A. See B. Look after C. Look at D. Take of

IV. Em hãy điền một giới từ phù hợp điền vào chỗ trống để ngừng các câu sau

1. My father works for a company (1)............... Monday (2) ............... Friday.

2. He lives (3)............................... A house (4) .................. The countryside.

3. Lan is standing near the store and she is waiting (5) ........................ The bus.

4. I agree (6).............. You about that.

5. I have English...............Wednesday and Friday

6. Look (8) ........................ The picture (9) .................... The wall, please!

V. Cho dạng đúng của cồn từ vào ngoặc

1. What ( do)...........................your sister doing now ? She ( skip )......................................................

2. There ( be)..................a lot of people at the tiệc nhỏ last night.

3. Kate (play).....................volleyball every afternoon, but she(play)..........................................badminton now.

4. We should ( vì )..........................morning exercises

5. He (see)................................... A big dragon in his dream.

6. Laura ( be )...............from Canada. She ( speak ).................. English and French. She ( come )......................to Vietnam tomorrow. She ( stay )..................in a khách sạn in hồ chí minh City for 3 days. She ( visit ) ............... A lot of places of interest in Viet Nam

7. My brother can ( swim )....................................

8. I prefer (like).......................in a village because it is peaceful.

9. There ( be).......................................... A chair & two tables in the room.

Xem thêm: Văn 6 Tập 2 Bài Học Đường Đời Đầu Tiên, Soạn Bài Bài Học Đường Đời Đầu Tiên

VI. Hãy viết câu sau gồm nghĩa áp dụng từ hoặc team từ nhắc nhở dưới đây

1. What time / Nga / get / morning?

.....................................................................................................................................

2. You / can / games / afternoon / but / must / homework / evening

.....................................................................................................................................

3. It is / cool / dry / November /April

.....................................................................................................................................

4. When / it / hot / we / often / go / swim

.....................................................................................................................................

5. Last summer/ Nam/ spent/ holiday/ Singapore/ his family

.....................................................................................................................................

6. I/ want/ robot/ to/ the cleaning/ the cooking

.....................................................................................................................................

7. They/ went/ trung quốc / plane / stayed / a hotel

.....................................................................................................................................

8. We / don't/camping/because/we/ have/ tent

.....................................................................................................................................

VII. Điền từ tương thích vào ô trống

Vietnam is in the South- East Asia. It has (1) ________ of beautiful mountains, rivers & beaches. (2) ________ are two long (3) _________ in Vietnam: the Red River in the north & the Mekong River in the (4) _______. The Mekong River is the (5) _______ river in the South- East Asia & of course it is longer (6) _______ the Red River. The Mekong River starts in Tibet và (7) __________ khổng lồ the Bien Dong. Phanxipang is the highest(8)_______________ in Vietnam. It's 3,143 meters. Vietnam also (9) ___________ many nice beaches such (10)______________ Sam Son, bởi Son, Nha Trang, Vung Tau.

VIII. Viết lại phần đa câu sau sao cho nghĩa không cụ đổi bắt đầu bằng từ mang lại sẵn

1. My brother is taller than me.

-> I ...........................................................................................................................................

2. My class had 35 pupils last year.

-> There ...................................................................................................................................

3. Phái nam likes tea.

-> Nam's favorite ......................................................................................................................

4. Let's go fishing.

-> Why don't we ........................................................................................................................

5. The bookstore is behind the bakery.

-> The bakery is ........................................................................................................................

6. Ha walks khổng lồ school everyday.

-> Ha goes ................................................................................................................................

7. She is Hoa's mother.

-> Hoa .......................................................................................................................................

8. Linda likes chicken.

-> Her favorite ...........................................................................................................................

PHẦN I: NGHE HIỂU

I. Thu xếp thứ từ bỏ đúng của cả đoạn văn sau:

1. He is hungry

2. He closes the refrigerator

3. It is a package of hot dogs

4. Six hot dogs are in the package

5. He opens the refrigerator

6. He sees a package

7. He takes two hot dogs out of the package

8. He puts the hot dogs on a plate

9. He looks inside the refrigerator

10. He wants something to lớn eat

Trả lời ................................................................................................

Xem thêm: Thời Gian Chuyển Động Là 1 Phút 40 Giây Bằng Bao Nhiêu Giây Bằng Bao Nhiêu Giây

II. Điền từ thích hợp vào ô trống

She ............(1) the book. It is her ..............(2) book. It has a ................(3) cover. It has .............(4) pages. It has many ..............(5). It ........(6) pictures of many animals. She likes animals. She has ..............(7) cats. She likes her cats.. .........(8) names are Fluffy & Muffy. She ...........(9) them the pictures .........(10) the book.

Đáp án:

PHẦN II: KIẾN THỨC NGÔN NGỮ

I. Chọn từ gồm phần gạch ốp chân được phát âm không giống so với những từ còn lại

1. A 2. D 3. C 4. B 5. A 6. A 7. C 8. C

II. Lựa chọn một từ không thuộc nhóm với các từ còn lại

1. D 2. C 3. A 4. C 5. C 6. A 7. C 8. B

III. Chọn câu trả lời đúng duy nhất (A, B, C hoặc D) để chấm dứt các câu sau

1. C 2. D 3. C 4. A 5. C

6. B 7. C 8. B 9. C 10. A

11. B 12. A 13. C 14. B 15. A

16. D 17. B 18. A 19. B 20. B

IV. Em hãy điền một giới từ phù hợp điền vào khu vực trống để kết thúc các câu sau

1. From-to 2. In-in 3. For 4. With 5. On 6. At-on

V. đến dạng đúng của đụng từ vào ngoặc

1. Is-is skipping 2. Are 3. Plays-is playing 4. Vày 5. Saw

6. Is-speaks-will come-will stay-will visit

7. Swim 8. Living/to live 9. Is

VI. Hãy viết câu sau bao gồm nghĩa thực hiện từ hoặc team từ nhắc nhở dưới đây

1. What time does Nga (often) get up in the morning?

2. You can play games in the afternoon but you must vày homework in the evening

3. It is cool & dry from November to lớn April

4. When it is hot we pften go swimming

5. Last summer nam spent (his) holiday in Singapore with his family

6. I want a robot to vị the cleaning and the cooking

7. They went to trung quốc by plane & stayed in a hotel

8. We don't go camping because we don't have tent

VII. Điền từ phù hợp vào ô trống

1. A lot 2. There 3. Rivers 4. South 5. Longest

6. Than 7. Flows 8. Moutain 9. Has 10. As

VIII. Viết lại rất nhiều câu sau làm thế nào cho nghĩa không nắm đổi ban đầu bằng từ mang lại sẵn

1. I am shorter than my brother

2. There were 35 pupils in my class last year

3. Nam's favorite drink is tea

4. Why don't we go fishing?

5. The bakery is in front of the bookstore

6. Ha goes khổng lồ school on foot everyday

7. Hoa is her daughter

8. Her favorite food is chicken

PHẦN II: NGHE HIỂU

I. Sắp xếp thứ từ bỏ đúng của tất cả đoạn văn sau:

5 - 9 - 1 - 10 - 6 - 3 - 4 - 7 - 2 - 8

II. Điền từ tương thích vào ô trống

1. Picks up 2. Favorite 3. Red 4. 52 5. Pictures

6. Has 7. Two 8. Their 9. Shows 10. In

Để ngừng tốt hầu hết đề thi giờ Anh lớp 5, các em đề nghị học giỏi những kỹ năng tiếng Anh lớp 5 thuộc chương trình học tiếng Anh thiếu nhi cơ mà nhà trường đưa ra. Các bạn có thể cho các em bài viết liên quan những bài học tiếng Anh lớp 5 theo chuẩn chỉnh khung tham chiếu Châu Âu tại giayphutyeuthuong.vn nhé!